image06 image07 image04 image03 image02

MASAŽNI 3D STUDIO

Luka Burger s.p. - klasična, športna, protibolečinska in Tui-na masaža. T: 040 162 906

O MOJEM DELU

Masažni 3D Studio nudi strokovne in vsem dostopne storitve različnih masaž in terapij.

Vsaki stranki se posvetim individualno, celovito in strokovno.

Izvajam klasično, protibolečinsko in športno masažo. Pri delu uporabljam različna masažna in aromatična olja, ki jih izberem glede na potrebe stranke in tip kože. V sklopu tradicionalne kitajske medicine izvajam Tui-na masažo, moxa terapijo, ki lajša in pospeši zdravljenje ter ventuza terapijo, s pomočjo katere se povzroča lokalno stimulacijo prekrvavitve in pretoka limfe iz globlje ležečih tkiv. Poleg masaž nudim terapije s pomočjo elektro-stimulacije mišic. Opravljam meritve vitaminskih in mineralnih vrednosti v organizmu, na podlagi katerih vam, na vašo željo, svetujem o ustrezni prehrani in življenjskem slogu.

UČINKI MASAŽ

Preventiva

Učinke masaže lahko primerjamo s koristnostjo telesne vadbe. Masaža je ena najstarejših naravnih metod za obnovo človekovih sposobnosti.

Sprostitev

Masaža vzpodbuja obnovo ravnovesja na telesni in duševni ravni, predvsem na mišični in posledično na skeletni sistem ima blagodejni učinek.

Šport

Masaža blaži poškodbe, bolečine, zvine, slabo počutje in utrujenost. Zmanjša možnost poškodb in izboljšuje telesno pripravljenost.

Zdravje

Maser (terapevt) vam bo, glede na vaše telesno stanje in aktivnost, svetoval kolikokrat in kako pogosto je smiselno obiskovati masažo.